Development

Na goedkeuring van het ontwerp wordt er begonnen aan de bouw van de website. Dit zal ongeveer 4 weken duren, afhankelijk van de grootte van de website. Webshops nemen iets meer tijd in beslag.

Tijdens het bouwen zal er een ‘Onder constructie pagina‘ opgezet worden. Hier zien bezoekers bijvoorbeeld alleen het bedrijfslogo en contactgegevens totdat de website helemaal af is.

Op deze manier moet alleen deze pagina uitgezet worden en dan staat de website gelijk online. Dit versnelt het proces van het online plaatsen enorm.

 

Bij het bouwen wordt gelijk rekening gehouden met responsive maken van de website. Er zal ook gelijk een stukje SEO in meegenomen worden.

De website wordt gebouwd naar het ontwerp wat goed gekeurd is. Kleine aanpassingen kunnen tussendoor natuurlijk wel doorgevoerd worden, mits deze niet te veel van het ontwerp afwijken.

Wanneer de development fase afgerond is zal er weer een persoonlijk gesprek plaats vinden om te kijken of alles naar wens is om de website online te plaatsen.